Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2019 04:00 - КАК ДА СТАНЕТЕ СЕКСИ
Автор: lyubsun Категория: Забавление   
Прочетен: 293 Коментари: 0 Гласове:
0



 10 СЪВЕТА ЗА ЖЕНИ 1. Отслабни 
Забрави самоуспокояващите клишенца от сорта – “важното е аз да се харесвам”, “по-важна е вътрешната красота” и т.н. Докато ти мрачно си повтаряш тия тъпотии, по-слабичките ти приятелки вече си хванаха гаджета, които ги спукват от секс. 
И не надценявай ефекта от диетите. Само глад няма да помогне, ще ти трябва и някакъв спорт.
2. Престани да си сменяш прическата 
Прическата е последното нещо, което мъжете забелязват в една жена. И честно казано изобщо не им пука за косата ти. Излишно е да киснеш през ден при фризьора, а после да се скъсваш от рев, че никой не е забелязал новата ти прическа.
3. Обличай се секси 
“Секси” не означава да се натокаш като някое абитуриентско курве, на което рокличката му стига до средата на клитора. Тесни джинси и чифт стегнати цици, свободно люлеещи се под бяла тениска винаги действат освежаващо на мъжкото въображение. (Освен това трябва да знаеш, че широкото коланче с голяма катарама, върху която със златни букви пише LOVE, е суперселско).
4. Не говори много 
Запомни, че мъжете са по-различно устроени от приятелките ти – те мразят нестихващия поток от празни приказки. Поддържай разговора, но не прекалявай, остави го да говори и той. Прави се, че го слушаш и че нещата, които ти говори са ти адски интересни – това гали мъжкото его.
5. Внимателно подбирай темите за разговор 
В никакъв случай не повдигай жизненоважните за теб въпроси за шопинга, зодиите и диетите. Още по-груба грешка е да се опитваш да се подмажеш с някакви псевдоразбирачески изказвания на тема футбол. Жена, която почне да образува изречения от сорта “Не беше честно Челси да спечелят Шампионската лига с тоя грозен футбол”, или “Балотели е бърз, но няма техника” със сигурност ще си легне сама и ще хапе от нерви възглавницата. Мъжете не обичат да навлизаш в територии, които смятат за своя естествена привилегия. (Съвсем друго е, ако подметнеш “спала съм с Валери Божинов, не е нищо особено” – тогава интересът към теб рязко ще скочи, щото всеки иска да е баджанак с него).
Освен това избягвай твърде интелектуалните разговори. Ясно е, че си страшно умна и нечовешки начетена (майка ти непрекъснато ти го повтаря), но темата за неокантиантството в концепциите на Касирер и влиянието му върху другите представители на марбургската школа, не е много подходяща. Тя ще превърне в импотент и най-надървения неподбиращ нерез.
Избирай леки, неангажиращи, приятни теми, например “за първи път срещам толкова интелигентен мъж като теб”, “имаш невероятно чувство за хумор” или “не мога да повярвам че се запознах с човек като теб, мислех си че истинските мъже са изчезнали”.
6. Не се вслушвай в съветите на приятелките си 
Ако е по-грозна от теб, нарочно ще ти дава грешни съвети, за да те прецака, а ако е по-красива, просто няма да й пука за теб.
7. Спри да четеш тъпите женски списания 
Те са създадени с единствената цел разни козметични фирми да си рекламират скапаните кремчета, за да ги продават на такива като теб. Нито кремчетата ще ти помогнат да се чувстваш по-добре, нито малоумните статии от сорта “Къде ще почиват това лято звездните двойки” и “Как да изживея двеста оргазма в минута”.
8. Пий алкохол 
Алкохолът покачва либидото, а и мъжете харесват приятно развеселени жени, които се смеят на тъпите им шеги. Важно е обаче да уцелиш мярката и да не се освиниш от пиене, щото тогава може да ти излезе късмета единствено с някой 50-годишен некъпан хипар от цонковия антураж в Каварна.
9. Излез най-после от тоя мол 
Вътре гадже няма да намериш. Нормалните мъже са в баровете, а не в моловете.
10. Прави секс на първа среща 
Иначе втора няма да има.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lyubsun
Категория: Забавление
Прочетен: 745433
Постинги: 933
Коментари: 129
Гласове: 785
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031