Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2018 04:43 - 7 ЖЕСТОКИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА, КОИТО НАУЧАВАШ ЕДВА СЛЕД КАТО ТИ РАЗБИЯТ СЪРЦЕТО
Автор: lyubsun Категория: Забавление   
Прочетен: 284 Коментари: 0 Гласове:
0



 Казвали са ти, че те обичат. Всеки един от тях. А ето те тук, сама, вкопчена в това, което е останало от живота ти. Мислеше си, че ще продължи вечно, затова вложи всичко от себе си, правеше неща, на които дори не знаеше, че си способна, и ето че един ден всичко се разпада. Всичките ти усилия са били напразни.

Да ти разбият сърцето е вероятно една от най-жестоките болки, които можеш да изпиташ в живота. И най-лошото е, че разбитото сърце никога не заздравява напълно. Но такъв е животът. Ако знаехме как ще се развие всяка връзка, може би нямаше да има смисъл да живеем. Щастието се крие в това да приемеш съдбата. А това да я приемеш означава да се отърсиш от мислите „какво би било ако...”. Защото ако можеше да е, то щеше да бъде. В живота научаваме много уроци, но нищо не е по-добър учител от разбитото сърце. Ако сърцето ти наскоро е било разбито, приеми тези 7 жестоки истини за любовта. Те ще направят живота ти по-щастлив.

1. Не всеки, който те обича, те заслужава. И още по-важното – не всеки, който те обича, те оценява. По-добре да си отидеш, отколкото всеки ден да бъдеш приемана за даденост.

2. Любовта невинаги е вечна. Понякога най-великите любовни истории са едни от най-кратките. Любовта не е вечна, но историите са.

3. Понякога хората просто те разлюбват. Вината не е в тях. Просто така се получава, за съжаление. Ще те боли. Винаги боли, когато ти все още искаш да сте заедно, накрая дори може да заприличаш на глупачка. Но любовта невинаги е честна и трябва да го приемеш. Най-хубавото нещо, което може да се случи в такава ситуация, е да бъдат честни с теб.

4. Никога няма да разбереш дали е било любов или привличане. И няма защо да се питаш. Може би ще се обърнеш назад и ще видиш цялата ви връзка като лекомислие и наивност от твоя страна, но ако тази връзка е карала коленете ти да омекват, ако си усещала как сърцето ти се забързва, щом го видиш, вероятно е било любов. Не можеш да дефинираш любовта. Любовта е онова, което не можеш да опишеш с думи. С времето се променяш, променя се и идеята ти за любовта.

5. Често бъркаме идеалната половинка с правилната. Да, има разлика между двете – този, който вярваш, че е подходящ за теб, и този, който наистина е. И, за нещастие, можеш да разбереш истината едва след като срещнеш правилния.

6. Не всеки ще те обича толкова силно, колкото ти него. Единият от двамата винаги обича повече от другия. И наистина е гадно ти да си по-влюбеният, защото винаги другият определя посоката на връзката.

7. Не се страхуваме да продължим, защото си мислим, че не можем. Страхуваме се да продължим, защото знаем, че можем. Страхуваме се, че всъщност нищо от това не е имало значение. А от това боли. Затова се вкопчваме в миналото, крием се в руините, защото е по-лесно от това да се изправим и да съградим един нов град от самото начало.

Автор: Анкуш Бахугунаimage




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lyubsun
Категория: Забавление
Прочетен: 742991
Постинги: 933
Коментари: 129
Гласове: 785
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031