Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2018 15:53 - СКАНДАЛИ С ГЕРБ’АДЖИИ ПО ЦЯЛ СВЯТ Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 437 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СКАНДАЛИ С ГЕРБ’АДЖИИ ПО ЦЯЛ СВЯТ     October 22, 2018 image

ИЗГОНИХА калинка на Борисов министър от ООН!

Официалният представител на Организацията за освобождение на Палестина, Ахмед Майдалани обяви, че пратеникът на ООН Николай Младенов, вече е неприемлив за палестинското правителство.
„Ние повече няма да работим с пратеника на ООН за Близкия Изток Николай Младенов, заяви Майдалани. Той превиши своите права, дотолкова, че действията му повлияха на палестинската национална сигурност и единството на нашия народ“.
Всъщност, цялата работа е там, че със свойствената си безпардонност, Николай Младенов започнал да се договаря с палестинската фракция Хамас и еврейската държава, без да включва в преговорите официалното и международно признато правителство на Палестина, начело с президента Махмуд Абас.

Действията на Младенов разгневиха не на шега палестинските политици, защото зад гърба на палестинската държава, Младенов финансирал с пари на ООН, съперничещата на Палестина, групировка Хамас.
Нещо повече. Всякакво договаряне с Тел Авив, зад гърба на палестинската държава, е огромна стратегическа грешка на всеки, който смята себе си за дипломат. А нека припомним, че за кратко време Николай Младенов бе министър на външните работи в правителството на Борисов. /Той е и си остава евреин! Какво общо с България? Н.М./
След този огромен гаф, който сътвори Бойковият външен министър, неговите „приятели“ от Вашингтон и Брюксел бяха принудени да покажат вратата на злополучния „дипломат“.
Понеже, той изглежда не разбра защо го изгониха /то,такова изгонване,дай Боже секиму! Н.М./ от България. Не си взе бележка, когото насила го направиха евродепутат и дори не разбра, че западните му „покровители“ искат и очакват от него единствено безпрекословно послушание и стриктно изпълнение на инструкциите.
Но Николай Младенов започна на своя глава тази „операция“ по финансиране на групировката Хамас, понеже винаги се е считал за по-умен и по-компетентен от другите. И винаги се е отнасял с презрение към хората, с които работи.
И точно тази грандомания без никакво покритие, му изигра лоша шега.
Сега никой не иска Младенов. Понеже въпреки че всеки ден по десет пъти се кланя на Запада, той така и не разбра, че те на се славяни и не приемат импровизациите. Особено, когато импровизациите са лишени от всякаква логика и смисъл.
И още нещо. Когато работиш против народа си, както Борисов, Младенов и ГЕРБ, и постоянно го предаваш за 30 сребърника, от тебе се гнусят и своите, и чуждите.
И накрая ти показват вратата.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bven - едва ли някой е изненадан или учуден...
22.10.2018 16:34
само българите спят и търпят!
Къде е Чинтулов?!
цитирай
2. nikikm - 1. bven - едва ли някой е изненадан или учуден...
23.10.2018 00:31
Чинтулов е тук с песните си,народът е болен,приспан!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701260
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031