Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2018 09:24 - Германия за разговори в БАН показва, че радикалните, авторитарни левисти цензурират всички гласове, които не харесват
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 711 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Германия за разговори в БАН показва, че радикалните, авторитарни левисти цензурират всички гласове, които не харесват

15.06.2018 / От Дж. Д. Хейс

image   https://www.newstarget.com/2018-06-15-germany-ban-talk-shows-leftists-censor-voices.html

Под егидата на поддържането на общество, което е "справедливо и справедливо", левистите, които управляват Германия, връщат страната в най-мрачните дни на авторитаризма.

През последните дни лидерът на най-мощната "културна" институция в страната призова за цензуриране на десетки политически дискусии за една година, защото те прибягват до "популистка" гледна точка, която резонира с гражданите с правилно настроение.

Според съобщенията на The Guardian Олаф Цимерман, шеф на германския културен съвет, организатор на няколко други организации, включително телевизионни компании и художествени галерии, заяви, че смята, че обществените радио- и телевизионни оператори трябва да бъдат изтласкани от въздуха, докато те "отразяват" и "преосмислят" формат, който до голяма степен е критичен за притока на най-често мюсюлманските бежанци в страната - феномен, който доведе до множество социални проблеми и вълнения.

Цимерман също е разстроен, че политическа партия "Алтернативен фут дьолланд", заемана от дясната страна, спечели миналата година места в германския парламент.

- Бих ги предложил, да си взема почивка за една година ... въпреки че продължителността на прекъсването не е решаващ фактор. От решаващо значение е да се върнат с нови концепции за talkshow и да се опитат да измислят по-подходящо съдържание по отношение на социалното сближаване в нашето общество ", каза той, съобщи The Guardian .

С други думи, той иска да ги изгони от въздуха, като по този начин отрича глас на германците, които не са съгласни с непрекъснатия им внос на лидери на мюсюлмански мигранти, които разрушават обществото, като същевременно гарантират, че когато се върнат, те по същество излъчват позицията на правителството ,

Това е просто невероятно. Нещо повече, съветът на Цимерман е финансиран от данъкоплатците - макар че очевидно са представени само някои данъкоплатци, които се занимават с про-мюсюлманска групова мисъл.

Без значение, че ако няма пазар за политическите позиции, които се приемат от тези програми, те няма да имат аудитория и по този начин няма да се размножават.

Не толкова странно, че изглежда, че Цимерман и съюзниците му не са се появили в правителството на канцлера Ангела Меркел. 

Завръщане в бъдещето

Този вид левитарна нагласа на детската жена се разпространява в цяла Европа и голяма част от нея е свързана с осигуряването на прекомерна защита на имигрантите и бежанците, които вярват в исляма, дори в ущърб на собствените си граждани. Това е лудост.

Истинското иронично е, че това, което се случва в Германия днес, не е много различно от това, което се случи по време на възхода на Хитлер през 30-те години на 20-ти век и през дните на комунистическата Източна Германия.

Партия на националсоциалистическия работник (нацистка партия) Брауншиите насилиха насилието да сплашват и цензурират политическата опозиция. Хитлер, след като дойде на власт през 1933 г., управлява като диктатор и елиминира всички други политически партии. Историкът Ричард Дж. Еванс в своята книга  "Идването на Третия райх " обяснява как в първите дни на партията "Stormtroopers" (Brownshirts) "организираха кампании срещу нежелани професори в местните вестници и организираха масови прекъсвания на своите лекции. "

Забележки Робърт Спенсър в списание Frontpage :

Изразяването на несъгласието от нацистките позиции стана въпрос да поемеш живота в собствените си ръце. Идеята на хората на противоположни гледни точки, които излъчваха несъгласието си по граждански и взаимно уважителен начин, беше изчезнала. Единият беше нацист, или един беше мълчалив (и страшен).

В стремежа си да не преживеят отново това минало, Меркел и Коу го пресъздават с авторитарното си заплашване и заглушаване на всеки, който не се занимава с левицата по отношение на мюсюлманските имигранти.

Какво следва? Изключителната цензура е вече зад ъгъла , но точно когато нацистите в крайна сметка започнаха да хвърлят в затвора противници и евреи, днешната европейска левица вече започва да затваря онези, които имат противоположни политически възгледи. 

And don’t think for a moment that the American Marxists (a.k.a. Democrats) aren’t looking across the Atlantic and monitoring all of this and taking notes on how to justify it here.

Read more about the Left’s attempt to censor the Right at Banned.news.

J.D. Heyes is editor of The National Sentinel and a senior writer for Natural News and News Target.

Sources include:

NewsTarget.com

TheGuardian.com




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. milenavarbanova9 - Благодаря за интересната статия. ...
19.07.2018 10:00
Благодаря за интересната статия.
Приликата между безпардонната цензура и тоталното ограничаване на гражданскитв права по времето на Хитлер и на стрина Меркел,идва от факта,че задкулисният кукловод е един и същ,а се сменят само марионетките му."Той" не е много разнообразен в идеите и методите.Напротив,твърде е банален,може би защото вече не го интересува разобличаваме ли го или не,вярваме му или не.Важното е,че не сме в състояние да го спрем.Основният му помощник е най-отвратителната черта в човешката природа - алчността.Така винаги ще си намира роби,готови да му служат за няколко сребърника (няколко милиона или милиарда).А всъщност нищо не се знае.Развръзката е много близка.
цитирай
2. zahariada - Да
19.07.2018 10:29
И аз благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741452
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031