Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2018 11:06 - Работа в чужбина
Автор: jobconsults Категория: Други   
Прочетен: 1135 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.06.2018 11:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако сте попаднали в ситуация, която ви принуждава да застанете пред дилемата "Дали да замина за чужбина да препечеля някой лев?" или "Да остана тук при близките си и да се огранича, ще карам по- малко парички..." и прочие, тогава Вие наистина сте имате нужда от сериозно претегляне на ситуацията за да вземете правилното решение. Истината е, че условията и начинът ни на живот се променят с десетилетията и ние трябва да намираме начини да се прспособяваме към тях. С тази статия искам да изкажа мнението си за евентуалното ми решение ако испадна в подобна ситуация. 
Замислете се, че колкото и хубаво е да сме си в нашата страна до близките, ако нямаме елементарните приходи за да адоволимнормалните си нужди през 21 век, значи мястото определено не ни е тук. 
Сред днешните развити технологии и неустоимите предложения от многобройните авиокомпании не бива да ни замисля. Когато работиш за хубави парички и знаеш, че си спокоен на другия ден и не те чакат куп проблеми, а камоли да се наложи да попаднеш в ръцете на българските доктори, тогава дори си способен да направиш компромис с условията и растоянието на работното място. С напредването на популяризирането в социалните мрежи и фактът, че вече мнението на всеки може да бъде достъпно пред огромна аудитория се увеличава и гаранцията за по- добри условия и заплащане в чужбина. В днешно време трудно се намира качествена работна ръка, а за да се осигури качество на работа са необходими елементарни битови професионални условия които да осигурят спокойствие на работника. Именно това е една от основните причини по които много често хората се спират да  заминат за чужбина, а работодателите изпадат в липси на добър персонал.
Ето защо моето мнение по темата е, че добрите доходи носят спокойствие и удоволетвореност от факта, че си способен да си позволиш почти всичко от което имаш нужда, както и да бъдеш в полза на близките си. Не се замисляйте да поемете по пътя към чужбина. Пътувайте, работете и се учете!!!


image


Тагове:   работа в чужбина,


Гласувай:
0


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jobconsults
Категория: Други
Прочетен: 5382
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031